Werving en Selectie

Werving en Selectie

Wat is werving en selectie?

Bij werving en selectie neemt WenS uitzendbureau de gehele selectieprocedure voor uw openstaande vacature uit handen. Eventuele geschikte kandidaten worden aan u voorgesteld middels een voorstel en bij gebleken geschiktheid kunt u de kandidaat zelf in dienst nemen.

 

Hoe werkt werving en selectie?

Opzoek naar vast personeel, maar heeft u niet te tijd om zelf een uitgebreid selectieprocedure aan te gaan dan neemt WenS uitzendbureau dit graag voor u over. Eerst gaan we met u de functie inventariseren en gaan daarna via onze diverse kanalen opzoek naar geschikte kandidaten. Tijdens onze selectieprocedure kijken wij ten alle tijden naar: het werkverleden, aanvullende ervaringen, diploma’s en trekken bovendien minimaal 2 referenties na.

 

Wat kost werving en selectie?

Wat een werving en selectie fee kost, is op voorhand niet te zeggen. Bij werving en selectie betaald u eenmalig een bepaald percentage van een bruto jaarloon inclusief vakantiegeld. De betaling van deze fee geschiet in twee delen, het eerste deel bij aanvang werkzaamheden en het tweede deel bij gebleken geschiktheid (na maand proeftijd). De fee is onder andere afhankelijk van de volgende componenten: duur van selectieprocedure, type functie en loon.

 

Voordelen werving en selectie:

  • No cure no pay, u betaalt alleen bij een geslaagde match;
  • Tijdbesparing, u hoeft geen cv’s door te spitten en urenlang sollicitatiegesprekken te houden;
  • Kostenbesparing, u bespaart op advertentie-, personeels- en andere wervingskosten;
     

Heb je een vraag

over een vacature of onze dienstverlening?

Bel 085 - 53 60 006