Uitzenden

Uitzenden

Wat is uitzenden?

Uitzenden is het ter beschikking stellen van werknemers aan een werkgever. Dit gebeurt meestal op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net als de duur van de werkzaamheden. Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Werknemers van WenS uitzendbureau kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij ziekte of zwangerschapsverlof.

 

Hoe werkt uitzenden?

WenS uitzendbureau brengt werknemers en werkgevers bij elkaar. Door onze diversiteit en brede oriëntatie op de arbeidsmarkt kunnen wij in veel soorten branches bemiddelen. Bij ons staan de wensen van werknemer en werkgever centraal en handelen ten allen tijden uit het belang van deze partijen. Met het uitzenden nemen wij de werving- en selectieprocedure voor u uit handen en gaan opzoek naar één of meerdere professionals binnen uw branche. Wanneer wij de juiste medewerker hebben gevonden dan nodigen wij de kandidaat uit voor een persoonlijk gesprek, tijdens dit gesprek wordt de kandidaat onderworpen aan een uitgebreide selectieprocedure. Als de kandidaat door ons geschikt is bevonden dan stellen wij deze aan u voor d.m.v. een voorstel, aan de hand van dit voorstel kunt u zelf kiezen of de kandidaat voldoende aansluit aan uw verwachtingen en kunt u de kandidaat uitnodigen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Bij een succesvolle match regelt WenS uitzendbureau alle contractuele en financiële zaken.

 

Wat kost uitzenden?

Wat een werknemer kost, is op voorhand niet te zeggen. Het tarief is onder andere afhankelijk van de volgende componenten volgens de inlenersbeloning: de cao, het bruto uurloon, de functie en tot slot de kennis en relevante werkervaring van de werknemer. Vooraf is wel te zeggen dat een werknemer u niets kost op het moment dat deze ziek wordt of als er niet genoeg werk is voor de werknemer.

 

Voordelen uitzenden

  • Flexibiliteit m.b.t. aanvulling personeelsbestand bij drukte, pieken, ziekte of zwangerschapsverlof;
  • Onbeperkt aantal flexibele contracten;
  • Geen doorbetaling van loon bij te kort aan werk;
  • Geen opzegtermijn;
  • Geen kosten voor loonadministratie;
  • Geen kosten in geval van ziekte;
  • Kosteloos vervanging bij ziekte, mits mogelijk;

Heb je een vraag

over een vacature of onze dienstverlening?

Bel 085 - 53 60 006