Werkzoekende

Werkzoekende

Samen de perfecte baan vinden

Opzoek naar een vaste baan? Of ben je op zoek naar een baan naast je studie? Wat je wens ook is wij helpen je graag met het vinden van de perfecte baan!

Door onze jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche weten wij als geen ander dat er lang niet altijd wordt geluisterd naar de wensen van de meest belangrijkste waarde van elke organisatie; de werknemer.

Wij helpen u graag met het realiseren van uw ambities! Wij luisteren, adviseren, begeleiden en creëren een loopbaan traject om elke ambitie te realiseren.

 

Specialist in bemiddeling

Wij zijn niet de specialist in de zorg, niet de specialist in scheepvaart, niet de specialist in de transport en niet de specialist in zakelijke dienstverlening. Wij zijn de specialist in bemiddeling! Door uitstekende communicatie, het stellen van de juiste vragen en onze drive om de juiste match tussen werkgever en werknemer te vinden geloven wij dat wij elke medewerker binnen elke branche kunnen helpen.

Commercieel, maar toch persoonlijk. In onze visie draait het niet om de hoeveelheid vacatures die wij binnen weten te halen, maar hoe wij onze kandidaten de baan van hun dromen helpen te vinden. Hebben wij de juiste baan niet? Dan gaan wij natuurlijk samen met jou opzoek naar de juiste match.

Benieuwd naar onze aanpak? Vul ons contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!

Heb je een vraag

over een vacature of onze dienstverlening?

Bel 085 - 53 60 006