Dienstverlening

Dienstverlening

Een uitzendbureau doet zoveel meer dan alleen uitzenden. Afhankelijk van de situatie binnen uw organisatie, kan de vorm van flexibel arbeid verschillen. Graag vertellen wij u meer over de diversiteit van onze dienstverlening en hopen wij u hiermee een duidelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw organisatie. Natuurlijk kunt u ons altijd benaderen voor vrijblijvend advies met betrekking tot uw bezetting.

Uitzenden via WenS

WenS uitzendbureau brengt werknemers en werkgevers bij elkaar. Door onze diversiteit en brede oriëntatie op de arbeidsmarkt kunnen wij in veel soorten branches bemiddelen.

Meer over uitzenden >

Werving en Selectie via WenS

Bij werving en selectie neemt WenS uitzendbureau de gehele selectieprocedure voor uw openstaande vacature uit handen. Eventuele geschikte kandidaten worden aan u voorgesteld middels een voorstel en bij gebleken geschiktheid kunt u de kandidaat zelf in dienst nemen.

Meer over werving & selectie >

Detacheren via WenS

Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. WenS uitzendbureau stelt een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd.

Meer over detacheren >

Payroll via WenS

Payrolling is het uitzenden en detacheren tegen een lager tarief. Het lagere tarief kan worden aangeboden, omdat de werkgever de werving en selectie zelf uitvoert.

Meer over Payroll >

Heb je een vraag

over een vacature of onze dienstverlening?

Bel 085 - 53 60 006