Ons Team

wens-cha3827

Bedrijfscultuur

 

Wat maakt ons goed in ons vakgebied? Onze cultuur; onze informele werksfeer in combinatie met onze werkethiek. Op z’n Rotterdams gezegd: “Niet lullen, maar poetsen”. Wij komen uit de regio en spreken de taal van onze doelgroep. Daarnaast werken beide eigenaren dagelijks net zo hard mee om de “klus” te klaren.

Dit zegt ook direct wat over de structuur bij ons op kantoor. Wij kennen een familiaire structuur, waarbij wij minder geloven in een harde hiërarchie, maar des te meer in het faciliteren van kansen door middel van zelfstandigheid en goede communicatie in korte lijnen. Wij weten zeker dat onze mensen elke dag meer uit hun werk halen doordat wij ze het vertrouwen geven en de vrijheid om dit vertrouwen uit te werken tot goede ideeën en oplossingen.

 

Ons Team:

“Wij ontwikkelen steeds nieuwe strategieën om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Met onze unieke aanpak helpen wij klanten en kandidaten bij het vinden van de juiste match, maar bieden ook aansluitende scholing om zowel de kandidaat als de klant te voorzien in toekomstperspectief”.

Naast het ontwikkelen van onze dienstverlening, ben ik dagelijks bezig met het bewaken van de administratieve processen. Ik houd me bezig met de urenadministratie, de boekhouding, de planning maar ook met de werving. Kortom een divers takenpakket waardoor ik dagelijks word uitgedaagd. 

-Jennifer Wiegman-

“Commercieel ondernemen met een sociale gedachtegang. Wij faciliteren in perspectief.”

Mijn werk is uitdagend, veelzijdig en heeft een perfect balans tussen commercieel en sociaal bezig zijn. Samen met ons team halen wij elke dag het maximale uit de dag.

-Youri Spek-

“Uitdaging, variatie en toekomstperpectief”

Dagelijks heb ik te maken met verschillende bedrijven en kandidaten met verschillende vaardigheden en behoeften. Mijn uitdaging is de juiste match maken tussen bedrijven en kandidaten. Wij voorzien in toekomstperspectief en dat geeft voldoening.

-Michael Wiegman-

“Een logistieke en strategische uitdaging”

Dagelijks zorg ik ervoor dat de juiste medewerker op de juiste plek aanwezig is en dat er voldoende personeel beschikbaar is om aan de behoefte van onze opdrachtgevers te voldoen. Samen met de intercedenten werken wij hard om de bezetting op orde te krijgen, om zo een gezamenlijk belang te hebben in het succes van onze dienstverlening.

-Lieke Hogenkamp-

‘’Je creatief mogen uiten en nuttig zijn’"

Mijn werk is de perfecte balans tussen variatie en nuttig. Ik houd van het gevoel om van belang te zijn. De social media en administratieve ondersteunende taken zijn dus mijn ding, daar kan ik mijn creativiteit wel in kwijt!

-Daniëlle Wiegman-

“Elke dag is letterlijk een ontdekkingsreis. Dagelijks zie ik niet alleen een hoop nieuwe plekken, maar ik leer ook nieuwe mensen kennen.”

Aan mij de belangrijke taak om mensen veilig en comfortabel van A naar B te brengen. Het geeft voldoending om te weten dat je bijdraagt aan het dagelijks leven van andere mensen. Bovendien krijg je als chauffeur de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en contact te maken met verschillende persoonlijkheden en achtergronden.

-Peter Spek-

““Waar Talent en Teamwork samenkomen””

Als intercedent zorg ik voor de juiste match tussen medewerkers en opdrachtgevers, met oog voor succes en een warme samenwerking. Samen met mijn collega's bouwen we aan een persoonsgerichte dienstverlening.

-Akshar Matabadal-

“De hele dag mensen ontmoeten, daar word ik enthousiast van”

Mijn taak is om mensen met heel veel enthousiasme bij de deur te begroeten. Deze taak is op mijn lijf geschreven.

-Blues-