Detacheren

Detacheren

Wat is detacheren?

Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. WenS uitzendbureau stelt een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd.

 

Hoe werkt detacheren?

Veranderingen als een structurele toename van uw werkzaamheden, langdurig zieke medewerker en/of zwangerschapsverlof kunnen ervoor zorgen dat u meer zekerheid wenst m.b.t. de inzetbaarheid en opzegtermijn van de kandidaat. In dit soort gevallen kan detacheren interessanter zijn.
Met detacheren stellen wij de kandidaat voor een bepaalde tijd aan u ter beschikking, hiermee combineert u de voordelen van flexibel arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens de afgesproken contractperiode. Wij kunnen u middels detacheren 5,5 jaar flexibel arbeid bieden per kandidaat.

 

Wat kost detacheren?

Wat een werknemer kost, is op voorhand niet te zeggen. Het tarief is onder andere afhankelijk van de volgende componenten volgens de inlenersbeloning: de cao, het bruto uurloon, de functie en tot slot de kennis en relevante werkervaring van de werknemer. Vooraf is wel te zeggen dat een werknemer u niets kost op het moment dat deze ziek wordt.

 

Voordelen detacheren:

  • Zes tijdelijke arbeidscontracten over een periode van vier jaar;
  • Geen kosten voor loonadministratie;
  • Geen kosten in geval van ziekte;
  • Kosteloos vervanging bij ziekte, mits mogelijk;
  • Stabiliteit

Heb je een vraag

over een vacature of onze dienstverlening?

Bel 085 - 53 60 006