Opdrachtgever

Opdrachtgever

Service en maatwerk binnen de uitzendbranche

WenS uitzendbureau is een jong en professioneel uitzendbureau dat is ontstaan uit de toenemende behoefte aan service en maatwerk binnen de uitzendbranche. Na ruim tien jaar ervaring binnen de uitzendbranche zijn wij ervan overtuigd dat de commerciële druk de overhand heeft gekregen en dat het daadwerkelijk vinden van de juiste match tussen vacature en werknemer een bijzaak is geworden.

 

Kwaliteit voor kwantiteit

In onze visie wordt het succes van onze organisatie bepaald door het juist en zorgvuldig invullen van de openstaande vacature en niet door de hoeveelheid vacatures die wij binnen weten te halen. Bij ons staat er dus ten alle tijden een aantal selecte vacatures centraal en gaan wij pas weer nieuwe vacatures werven als wij de huidige met succes hebben ingevuld.

 

Gecertificeerd en servicegericht

WenS geeft u meer zekerheid, uiteraard zijn wij NEN4400-1 gecertificeerd en worden wij periodiek gecontroleerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Ook zijn wij VCU gecertificeerd. De klant staat centraal: Wij werken servicegericht en vinden kennis, openheid en duidelijke communicatie belangrijke waarden. U bent verzekerd van een vast contactpersoon en onze volledige aandacht.

Goed personeel vormt immers de belangrijkste waarde van elke organisatie.

 

Onze kenmerken:

  • Persoonlijke en service gerichte aanpak
  • Uw vacature staat ten alle tijden centraal
  • Ruime kennis van de uitzendbranche
  • Vernieuwend en innovatief
  • Vast contactpersoon

Heb je een vraag

over een vacature of onze dienstverlening?

Bel 085 - 53 60 006