Visie en missie

WenS Uitzendbureau

WenS uitzendbureau is in 2017 opgericht en ontstaan vanuit de toenemende behoefte aan service en maatwerk binnen de uitzendbranche. Het begrip “oprecht ondernemen” is vreemd genoeg niet vanzelfsprekend in de uitzendbranche, en dat is zonde.

Door vergrijzing, automatisering en het toenemende werkaanbod op de arbeidsmarkt is kennis van de doelgroep van bepaalde branches en het meedenken binnen de ontwikkelingen van ons personeel binnen deze doelgroep van levensbelang. Scholing en het bieden van perspectief zijn wat ons betreft onmisbare begrippen in de ontwikkeling van ons personeel.

Van inkoop naar acquisitie

Vanuit onze inkoop doen wij acquisitie. Dit wil zeggen dat wij nieuwe klanten kunnen bedienen doordat wij andere bedrijven binnen dezelfde branche bedienen. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze naamsbekendheid binnen de desbetreffende sector steeds groter wordt en dat steeds meer kandidaten binnen deze sector ons weten te vinden. Daarnaast zorgt dat voor essentiƫle kennis welke wij dagelijks inzetten om de kwaliteit van de plaatsing te waarborgen.

Inleen voor nu en de toekomst

Door onze aanpak en kennis helpen wij dagelijks veel klanten met het oplossen van hun acute bezettingsproblemen. Echter geloven wij dat de bezetting van vandaag de sleutel is tot toekomstige bezettingsproblemen. Ook hier zetten wij onze kennis in. Samen met de klant bespreken wij trends en brengen toekomstige tekorten in kaart. Deze informatie zetten wij om in scholingsdoelen voor onze werknemer. Hierdoor voorzien wij in perspectief voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

Kennis van doelgroep

Naar ons idee is de strategie voor een goede dienstverlening te allen tijde afhankelijk van de mensen die jouw dienstverlening vormen. Door onze opgebouwde kennis hebben wij onze dienstverlening uitgebreid om zowel onze doelgroep als onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • 24/7 bereikbaarheid.
  • Haal- en brengservice (Elke dag rijden onze chauffeurs naar onze klanten om ons personeel te halen en te brengen).
  • IJzersterk in Ad-hoc oplossingen.